RU
 

Охорона мера Одеси побила журналіста ВВС

Корреспондент.net,  24 квітня 2018, 16:11
1
890
Охорона мера Одеси побила журналіста ВВС
Фото: скриншот из видео
Журналіста ВВС побила охорона Труханова

Охорона мера Одеси відтіснила кореспондента ВВС Енді Веріті від Геннадія Труханова та збила журналіста з ніг. Незабаром власкор телеканалу також розповів, що при цьому його вдарили ногою в пах.

 
Охорона мера Одеси Геннадія Труханова побила журналіста британського телеканалу ВВС Енді Веріті, який займався розслідуванням незаконного придбання компанією Труханова елітної нерухомості в Лондоні. Про це повідомляє сайт телеканалу.
 
"Розслідування BBC показало, як організована банда таємно інвестувала мільйони фунтів у Великобританії", - йдеться в сюжеті.
 
В ході розслідування журналіст Енді Веріті звернувся за коментарем до Труханова, однак охорона міського голови Одеси відреагувала агресивно на питання журналіста.
 
Як видно на відео, охорона відтіснила журналіста від Труханова і збила Веріті з ніг. Незабаром журналіст також розповів, що при цьому його вдарили ногою в пах.
 
До того ж, на відео ВВС видно, що під час спроби зняти відео в Києві, коли проходив суд у справі Труханова, невідомий чоловік у чорній формі без розпізнавальних знаків почав перешкоджати зйомці, прикриваючи камеру рукою.
 
 
Раніше повідомлялося, що на журналістів 1+1 напали біля будинку міністра фінансів Олександра Данилюка.

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтеся на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: ОдессавидеомэржурналистЖурналистыохранаизбиениерасследованиенападениеТруханов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі