RU
 

Глава УПЦ КП зустрівся з послом США

Корреспондент.net,  19 квітня 2018, 17:51
0
346
Глава УПЦ КП зустрівся з послом США
Фото: cerkva.info
Патріарх Філарет зустрівся з послом США Марі Йованович

Предстоятель Української православної церкви Київського патріархату обговорив з послом США перспективи державно-церковної взаємодії.

 
Глава Української православної церкви Київського патріархату Філарет у четвер, 19 квітня, зустрівся в своїй резиденції з послом США в Україні Марі Йованович, повідомляє прес-служба УПЦ КП.
 
"Сторони обговорили актуальні питання соціальної сфери, а також перспективи розвитку міжцерковної і державно-церковної взаємодії, яка сприятиме утвердженню демократичних цінностей в Україні", - йдеться в повідомленні.
 
Зазначається, що Йованович супроводжували інші представники посольства. Разом з патріархом Філаретом був патріарший намісник митрополит Переяславський і Білоцерківський Епіфаній та керуючий справами Київської Патріархії архієпископ Вишгородський Агапіт.
 
Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада прийняла постанову про звернення до Вселенського Патріарха Варфоломія з проханням надати Томос про автокефалію українській помісній православній церкві.
 
Напередодні президент Петро Порошенко зустрівся з главами православних церков України та прийняв звернення від двох церковних ієрархів для передачі Вселенському патріарху.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтеся на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: СШАфотоУПЦ КПФиларет ДенисенкоФиларет
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі