RU
 

У Чернігові військовий продавав гранатомети і гранати

Корреспондент.net,  18 квітня 2018, 07:59
0
223
У Чернігові військовий продавав гранатомети і гранати
Фото: Нацполиция Украины
Вилучені гранатомети

Військовий-контрактник реалізував два гранатомети РПГ-26, за які отримав майже 19 тисяч гривень. Після цього його відразу ж затримали.

У Чернігові співробітники поліції, СБУ та військової прокуратури затримали військовослужбовця-контрактника за незаконний продаж цивільній особі п'яти ручних гранат і майже 150 патронів калібру 7,62 мм.

Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції в середу, 18 квітня.

"Військовослужбовець-контрактник ще на початку квітня з метою незаконного збагачення, з корисливих мотивів продав цивільній особі п'ять ручних гранат і майже півтори сотні патронів калібру 7,62мм. Продовжуючи злочинну діяльність, 17 квітня контрактник реалізував два гранатомети РПГ-26, за які отримав майже 19 тисяч гривень. Після цього зловмисника відразу затримали", - йдеться в повідомленні.

Прокуратура відкрила кримінальну справу за статтею про незаконні дії з вогнепальною зброєю і боєприпасами (ч.1 ст.263 КК України).

"За попередньою інформацією, боєприпаси були привезені військовослужбовцям із зони проведення АТО. Зброя, боєприпаси і гроші вилучені", - додали в поліції.

Раніше в Одеській області співробітники СБУ затримали чоловіка за спроби продажу 10 пістолетів. Під час обшуку за місцем проживання правоохоронці вилучили ще три пістолети.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: СБУоружиеЧерниговполициявоенныйторговля оружиемгранатаЧерниговская область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі