RU
 

Суд дозволив видати паспорт Труханову

Корреспондент.net,  12 квітня 2018, 16:19
0
190
Суд дозволив видати паспорт Труханову
Фото: facebook.com/gtruhanovodessa
Геннадій Труханов

Захист мера Одеси наполягав на тому, що документ йому необхідний, аби літати до Києва літаком. Добиратися Труханову до Києва на автомобілі незручно.

 
Солом'янський районний суд Києва продовжив ще на два місяці запобіжний захід для мера Одеси Геннадія Труханова у вигляді особистого зобов'язання, але дозволив повернути йому паспорт громадянина України. Про це повідомляє Думська у четвер, 12 квітня.
 
Захист Труханова наполягав на тому, що документ необхідний меру, оскільки без нього він не може скористатися послугами авіакомпаній, а добиратися до Києва на автомобілі йому незручно, - пише видання.
 
У той же час, суд продовжив заборону Труханову на виїзд за кордон до 12 червня, але дозволив йому вільно пересуватися по Україні, тобто, без повідомлення правоохоронців залишати Одесу.
 
Нагадаємо, 14 лютого Геннадій Труханов був затриманий в аеропорту Бориспіль відразу після прильоту з Варшави. Тоді ж затримали і заступника мера Одеси Павла Вугельмана.
 
Мера Одеси підозрюють у зловживанні службовим становищем у справі про купівлю будинків заводу Краян за 185 млн гривень. Його відпустили на поруки народного депутата від Блоку Петра Порошенка Дмитра Голубова.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтеся на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: коррупциясудОдессапаспортмэрТруханов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі