RU
 

Порошенко звинуватив Росію в керівництві "міжнародним клубом диктаторів"

Корреспондент.net,  12 квітня 2018, 13:24
1
121
Порошенко звинуватив Росію в керівництві  міжнародним клубом диктаторів
Фото: скриншот
Порошенко закликав ставитися до дій Росії з усією серйозністю

Президент України закликав світ перестати сприймати поведінку Кремля просто як пустощі розбещеного підлітка, а поставитися як до серйозного злочину.

 
Президент України Петро Порошенко заявив, що Росія керує "міжнародним клубом диктаторів", який кинув виклик усьому цивілізованому світу. Про це він заявив під час XI Київського безпекового форуму, повідомляє 112 Україна.
 
"Росія не просто продовжує знущатися над міжнародним правом, загальноприйнятими принципами міжнародних відносин і демократичними цінностями, не поважаючи навіть Божі заповіді в ці святкові дні Великодня. Росія підбурює, направляє, керує так званим "міжнародним клубом диктаторів", який як "клуб божевільних самогубців" вирішив кинути виклик усьому цивілізованому світу", - сказав він.
 
Порошенко закликав світ сприймати Росію з усією серйозністю.
 
"Якщо раніше дехто вважав за краще сприймати поведінку Кремля просто як пустощі розбещеного підлітка, то зараз, нарешті, настав час ставитися до нього, до цієї поведінки, як до серйозного злочину, який вимагає рішучої, широкої і добре скоординованої реакції", - додав президент.
 
Порошенко нагадав, що холодна війна вже йде і йде досить давно.
 
"Ця війна вже перетнула наш з вам поріг і ввійшла в наші будинки", - сказав Порошенко.
 
Як повідомлялося, Порошенко і глава британського уряду Тереза Мей обговорили посилення санкцій проти РФ. Порошенко висловив солідарність з британським народом і урядом про отруєння Сергія Скрипаля.
 
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: РоссияПорошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі