RU
 

У російському СІЗО відмовили в передачі Грибу

Корреспондент.net,  12 квітня 2018, 10:45
0
78
У російському СІЗО відмовили в передачі Грибу
Фото: Скриншот
Павло Гриб

Адміністрація слідчого ізолятора в російському Краснодарі відмовилася передавати продукти харчування громадянину України Павлу Грибу. Про це повідомив його батько Ігор Гриб у четвер, 12 квітня.

"Ці продукти передавати заборонено. Гриб на дієті". Таку відповідь почула людина, яка намагалася зробити Павлу продуктову передачу. Адміністрація СІЗО практично нічого не дозволила передати синові", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

 
За словами Ігоря Гриба, на тлі загального погіршення здоров'я відсутність мінімально необхідного харчування підвищує ризик "раптової появи вираженої кровотечі з просвіту стравоходу, шлунка або дванадцятипалої кишки, зі зниженою функцією згортання крові" (висновок доктора медичних наук, професора Василя Притули). Лікар також рекомендує Павлу Грибу в комплексі лікування порто-системну шунтувальну операцію.
 
Ігор Гриб стурбований тим, що в разі внутрішньої кровотечі жодна медична установа Краснодарського краю не зможе надати Павлу необхідну допомогу.
 
Нагадаємо, у 2017 році в Білорусі за загадкових обставин зник 19-річний син члена громадської ради Держприкордонслужби Ігоря Гриба - Павло. Батько стверджував, що ФСБ виманила Павла в Гомель під виглядом зустрічі з дівчиною і провела затримання.
 
Незабаром стало відомо, що зниклий українець перебуває в слідчому ізоляторі міста Краснодар. Гриба звинувачують у тероризмі.
 
Російський суд кілька разів продовжував арешт Павлу Грибу. У російській в'язниці його здоров'я серйозно погіршилося.
 

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
 
 
ТЕГИ: РоссияУкраинаоперацияздоровьеСИЗОукраинецКраснодар
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі