RU
 

У зоні АТО поранено українського військового

Корреспондент.net,  10 квітня 2018, 19:17
0
111
У зоні АТО поранено українського військового
Фото: facebook.com/ato.news
З початку доби був поранений один боєць

Постраждалого воїна доставили до лікувального закладу і надали медичну допомогу. Всього станом на 18:00 було зафіксовано 22 обстріли.

 
З початку доби в зоні АТО було зафіксовано 22 обстріли українських опорних пунктів. Про це увечері 10 квітня повідомляє прес-центр АТО.
 
"Внаслідок ворожого вогню один український захисник отримав поранення. Постраждалого воїна доставили до лікувального закладу і надали медичну допомогу", - йдеться в повідомленні.
 
Зокрема, на Донецькому напрямку із заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів агресор обстріляв позиції ЗСУ поблизу населеного пункту Бердянське.
 
Також міномети калібру 82 мм, великокаліберні кулемети і озброєння БМП противник застосував в районі Пісків, гранатомети різних систем поблизу Лебединського, Водяного і Шахти Бутівка, протитанковий ракетний комплекс - неподалік Широкиного, а великокаліберні кулемети - по захисниках Гнутового, Новотроїцького та Дослідного.
 
Крім цього, під вогонь з озброєння БМП потрапили захисники Гнутового, зі стрілецької зброї - Авдіївки, Павлополя, Красногорівки і Новотроїцького, а позиції під Водяним обстрілював ворожий снайпер.
 
На Луганському напрямку від початку доби зберігалася тиша.
 
Як повідомлялося, на Великдень в АТО були поранені п'ять українських військових.
 
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтеся на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: донбассранение
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі