RU
 

У Донецькій області від вибуху гранати в будинку загинув чоловік

Корреспондент.net,  6 квітня 2018, 14:26
0
81
У Донецькій області від вибуху гранати в будинку загинув чоловік
Житель Донецької області підірвався на гранаті

Попередньо встановлено, що 46-річний житель с. Дослідне Ясинуватського району підірвався в будинку на гранаті, якою напередодні ввечері погрожував своєму братові під час сварки, заявили в поліції.

 
У Донецькій області внаслідок вибуху невідомого предмета загинула одна людина. Про це в п'ятницю, 6 квітня, повідомляє прес-служба обласної поліції.
 
Зазначено, що жителя с. Дослідне (Ясинуватський район) знайшов мертвим у будинку його брат. Попередньо встановлено, що потерпілий загинув унаслідок підриву гранати.
 
"В одному з будинків с. Дослідне Ясинуватського району знайдений місцевий житель, який підірвався на невідомому вибуховому пристрої. За попередньою інформацією, 46-річний потерпілий міг підірватися на гранаті, якою він напередодні ввечері погрожував своєму братові під час сварки", - йдеться в повідомленні .
 
За даними поліції, того дня, щоб уникнути важких наслідків, чоловік вирішив піти з дому і заночувати в іншому місці. Вранці, коли він повернувся, побачив, що вікна в будинку розбиті, а його брат - мертвий. Чоловік відразу покликав на допомогу військових і повідомив про подію в поліцію.
 
Зараз відомості за цим фактом внесені в журнал Єдиного обліку заяв і повідомлень громадян Дружківського відділення поліції. На місці події працюють співробітники Очеретинського відділення поліції. Правоохоронці з'ясовують усі обставини події.
 
Раніше повідомлялося, що в Сєверодонецьку Луганської області біля багатоповерхівки на пр. Гвардійський 54-річний чоловік підірвав себе гранатою РГД-5.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: Донецкая областьдонбассграната
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі