RU
 

10 років в'язниці. Росіянин Агєєв програв апеляцію

Корреспондент.net,  6 квітня 2018, 11:22
0
649
10 років в язниці. Росіянин Агєєв програв апеляцію
Фото: ТСН.ua
Суд залишив без змін вирок Агєєва - 10 років в'язниці

Спійманий у зоні АТО в складі диверсійної групи російський військовослужбовець включений до списку з 23 осіб, запропонований Росії для обміну на українських в'язнів.

 
Апеляційний суд Луганської області залишив без зміни рішення Новоайдарського райсуду, яким російський військовослужбовець Віктор Агєєв був засуджений до 10 років позбавлення волі. Про це у п'ятницю, 6 квітня, повідомляє Укрінформ з посиланням на адвоката Віктора Чевгуза.
 
Агентство уточнює, що рішення було прийнято після розгляду апеляційної скарги 5 квітня.
 
Тепер адвокат має намір оскаржити рішення Апеляційного суду в касаційному порядку.
 
Крім того, адвокат повідомив, що Агєєв перебуває у списку 23 росіян, запропонованих Україною в обмін на своїх політв'язнів у Росії.
 
Нагадаємо, 25 січня Новоайдарський суд Луганської області засудив затриманого в зоні АТО російського військовослужбовця Віктора Агєєва до десяти років позбавлення волі. Його визнали винним в участі в терористичній організації, а також у незаконному зберіганні та носінні вогнепальної зброї та боєприпасів. При цьому прокурор просив у суду покарання для Агєєва у вигляді 12 років позбавлення волі.
 
24 червня 2017 року Агєєва в складі диверсійно-розвідувальної групи затримали і взяли в полон українські військові в зоні проведення антитерористичної операції. Пізніше стало відомо, що він росіянин, який після строкової служби залишився служити в армії РФ за контрактом.

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтеся на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: донбассприговор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі