RU
 

Хуг: ОБСЄ має намір відкрити нові бази в ДНР

Корреспондент.net,  30 березня 2018, 11:00
0
137
Хуг: ОБСЄ має намір відкрити нові бази в ДНР
Олександр Хуг на цьому тижні відвідав Донбас

Спостерігачі планують відкрити передові патрульні бази поблизу неконтрольованих ділянок кордону з Росією в таких населених пунктах, як Новоазовськ і Амвросіївка.

 
Спеціальна моніторингова місія (СММ) ОБСЄ планує відкрити нові передові патрульні бази в містах на території ДНР. Про це сказав на брифінгу перший заступник глави місії Олександр Хуг, повідомляє Інтерфакс-Україна в п'ятницю, 30 березня.
 
"Ми плануємо відкривати нові передові патрульні бази у двох районах поблизу лінії зіткнення, наприклад, у Докучаєвську, там, де нам надають підтримку збройні формування. Але ми також плануємо відкрити передові патрульні бази поблизу неконтрольованих ділянок кордону з Російською Федерацією в таких населених пунктах, як Новоазовськ і Амвросіївка", - заявив Хуг.
 
Він зазначив, що з приводу цих двох населених пунктів СММ ОБСЄ до цих пір не отримала однозначної відповіді від Донецька про те, чи готові вони надати місії відповідну підтримку для відкриття там передових баз.
 
Напередодні повідомлялося, що Олександр Хуг вперше зустрівся з новим главою сепаратистів ЛНР Леонідом Пасічником в тимчасово непідконтрольному Луганську.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтеся на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: РоссияграницанаблюдательдонбассОБСЕ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі