RU
 

На Сумщині засудили чоловіка, який готував теракт на військовому об'єкті

Корреспондент.net,  28 березня 2018, 18:05
0
131
На Сумщині засудили чоловіка, який готував теракт на військовому об єкті
Фото: gettyimages.co.uk
Сумчанин отримав чотири роки в'язниці за спробу здійснити теракт

До чотирьох років в'язниці був засуджений сумчанин, який за вказівкою куратора з Росії планував здійснити теракт на одному з військових об'єктів м. Суми, повідомили в прокуратурі.

 
У Сумській області до чотирьох років позбавлення волі засуджено чоловіка за намір вчинити терористичний акт на одному з військових об'єктів України. Про це в середу, 28 березня, повідомляє прес-служба обласної прокуратури.
 
"Вироком Зарічного райсуду м. Суми 28 березня 2018 року було затверджено угоду про визнання винуватості, укладену між прокурором і 41-річним сумчанином, який намагався вчинити терористичний акт на одному з військових об'єктів у День Збройних сил України", - йдеться в повідомленні.
 
Зазначено, що обвинувачений повністю визнав свою провину в інкримінованому злочині - і його засудили до чотирьох років позбавлення волі.
 
Як з'ясували правоохоронці, засуджений чоловік за вказівкою куратора з Росії планував здійснити теракт на одному з військових об'єктів м. Суми.
 
"Вибуховий пристрій, еквівалентний майже двом кілограмам тротилу, підозрюваний забрав 5 грудня 2017 року з обумовленого місця в парку культури і відпочинку імені Кожедуба в Сумах. Уже наступного дня співробітники СБУ затримали його під час спроби закласти вибухівку під військовим об'єктом", - доповіли у відомстві.
 
Раніше повідомлялося, що поліція затримала чоловіка, який попереджав про "теракт" у Верховній Раді. Перед цим суд засудив до 15 років в'язниці чоловіка за теракт у Херсонській області.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: терактпрокуратураприговорСумыСумская областьтеракты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі