RU
 

Місія ОБСЄ за добу зафіксувала 330 вибухів на Донбасі

Корреспондент.net,  28 березня 2018, 06:19
0
43
Місія ОБСЄ за добу зафіксувала 330 вибухів на Донбасі
Фото: ОБСЕ/Facebook
Спостерігачі ОБСЄ на Донбасі

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії СММ ОБСЄ на Донбасі за добу зафіксували 330 вибухів в Донецькій області і жодного - в Луганській.

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співпраці в Європі за добу зафіксували 330 вибухів в Донецькій області. Про це повідомляє місія в своєму звіті за період з 19:30 25 березня до 19:30 год 26 березня.

"У Донецькій області Спеціальна моніторингова місія констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попередньою добою (зафіксувавши, серед іншого, приблизно 330 вибухів проти, орієнтовно, 220)", - йдеться в звіті.
 
Зокрема, в Донецькій області порушення були зафіксовані в районі Донецької фільтрувальної станції, Авдіївки, Горлівки, Світлодарська, Лебединського, Піщевика, сіл Заїченко і Роза.
 
При цьому в Луганській області місія зафіксувала більше порушень режиму припинення вогню, але без вибухів, в порівнянні з попередньою добою, коли не було зафіксовано взагалі жодного порушення.

Мандат місії ОБСЄ на Донбасі продовжили на рік
 
Раніше повідомлялося, що група спостерігачів місії ОБСЄ потрапила під обстріл на Донбасі.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: Донецкая область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі