RU
 

Штаб: На Донбасі загинув боєць

Корреспондент.net,  25 березня 2018, 19:19
0
472
Штаб: На Донбасі загинув боєць
Фото: Міноборони України
Бійці ЗСУ на Донбасі

Із заборонених мінськими домовленостями 120-мм мінометів обстріляли позиції ЗСУ в Опитному і Лебединському. На Луганському напрямку зберігалася тиша.

 
Позиції Збройних сил України на Донецькому напрямку з початку неділі станом на 18:00 обстріляли 19 разів - у результаті загинув військовослужбовець. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО на сторінці у Facebook.
 
Відповідно до зведення, зокрема із заборонених мінськими домовленостями 120-мм мінометів обстріляли позиції ЗСУ в Опитному і Лебединському, а з мінометів 82 калібру і танка вели вогонь поблизу Пісків. Також 82-мм міномети НЗФ (незаконні збройні формування) застосували по захисниках Талаківки, гранатомети різних систем - по захисниках Авдіївки, Богданівки і Широкиного, а великокаліберні кулемети - по укріпленнях ЗСУ в районі Верхньоторецька.
 
Крім того, зі стрілецької зброї сепаратисти обстрілювали позиції сил АТО поблизу шахти Бутівка, Кам'янки та тричі Мар'їнки.
 
На Луганському напрямку зберігалася тиша. "На жаль, внаслідок ворожого вогню один український захисник загинув", - відзначили у штабі АТО.
 
 
Нагадаємо, 24 березня повідомлялося, що на лінії зіткнення на Донбасі загинув один військовий і один поранений, за попередньою інформацією, через необережне поводження з боєприпасами.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: смертьобстрел
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.