RU
 

Руйнач авто біля Солом'янського суду відправлений під домашній арешт

Корреспондент.net,  18 лютого 2018, 04:53
0
254
Руйнач авто біля Солом янського суду відправлений під домашній арешт
Фото: rbc.ua
Анатолій Мазур у суді

Одесит Анатолій Мазур, який потрощив автомобілі у дворі Солом'янського райсуду Києва, відправлений під цілодобовий домашній арешт.

Солом'янський районний суд Києва в суботу, 17 лютого, обрав запобіжний захід одеситу Анатолію Мазуру, який розбив сокирою десяток машин біля цього суду, у вигляді цілодобового домашнього арешту на два місяці, повідомляє Радіо Свобода.

Мазур повинен знаходитися під цілодобовим домашнім арештом протягом двох місяців, він не має права залишати місце проживання і має здати закордонний паспорт і носити електронний засіб контролю.
 
Сторона захисту просила суд не брати затриманого під варту, а застосувати до нього пом'якшений запобіжний захід, зокрема домашній арешт чи взяття на особисту поруку. Так, народні депутати Ігор Луценко і Єгор Соболєв, а також помічник народного депутата Андрія Левуса заявили про готовність взяти Анатолія Мазура на поруки.
 
Прокурор наполягав, щоб затриманого взяли під варту на два місяці без альтернативи внесення застави.
 
Мазур у зверненні до суду заявив, що готовий відшкодувати збитки за свої дії, і просив застосувати стосовно нього полегшений запобіжний захід з огляду на те, що в нього є малолітня дитина, хвора мати і сестра, яка нещодавно народила.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: Киевсудбеспорядкидомашний арест
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі