RU
 

Міноборони: Санітарні Богдани будуть випускати

Корреспондент.net,  11 лютого 2018, 21:14
0
842
Міноборони: Санітарні Богдани будуть випускати
Фото: Илья Джонович Лысенко/Facebook
Санітарний автомобіль Богдан-2251

В автомобілях Богдан-2251 усунуть виявлені під час експлуатації недоліки, і вони надійдуть у війська на заміну застарілим зразкам техніки, які не оновлювалися протягом десятиліть.

У Міністерстві оборони України запевнили, що мова йде не про зупинення виробництва санітарних автомобілів Богдан-2251, а про усунення виявлених під час експлуатації недоліків. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства ввечері, 11 лютого.

У Міноборони додали, що санітарний автомобіль Богдан-2251 надходить у війська на заміну застарілим зразкам техніки, які не оновлювалися протягом десятиліть.
 
"В цілому цей санітарний автомобіль має багато суттєвих переваг, але є низка зауважень і недоліків, які будуть виправлені в наступних партіях спільними зусиллями підприємства Богдан Моторс, Міністерства оборони України, волонтерськими і громадськими організаціями, представники яких входять до складу робочих груп", - йдеться в повідомленні.
 
За інформацією відомства, напрацьовані робочими групами матеріали будуть враховані підприємством Богдан Моторс у процесі виробництва наступних партій санітарних автомобілів для Збройних сил України.
 
Нагадаємо, що в кінці січня в Україні розгорівся скандал із санітарними автомобілями Богдан, коли волонтери повідомили, що половина поставлених армії машин зламалася, а медики не хочуть використовувати решту, стверджуючи, що вони нестійкі і сильно трясуться під час їзди.
 
Пізніше в Міноборони заявили, що виробництво Богдан-2251 зупинено до повного усунення технічних недоліків.
 
 

 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтеся на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: автомобилиМинобороныскандалБогданминистерство обороныВСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі