RU
 

Тайсон: Я постійно спілкуюся з Інтером, я хочу повернутися, і всі це знають

iSport.ua,  23 грудня 2020, 10:32
0
559
Тайсон: Я постійно спілкуюся з Інтером, я хочу повернутися, і всі це знають

Бразилець розповів про можливість трансферу в Інтернасьонал.

 
Півзахисник Шахтаря Тайсон, перебуваючи в Бразилії, дав інтерв'ю місцевому виданню Globo Esporte. Футболіст знову підтвердив своє бажання перейти зі стану "гірників" у рідній Інтернасьонал, оскільки дуже нудьгує за клубом.
 
"У мене є ще п'ять-шість місяців за контрактом з Шахтарем. Я постійно спілкуюся з Інтером. Я хочу повернутися, і всі це знають. Але це залежить не тільки від мене, а й від процесу переговорів.
 
Мій менеджер і юрист найближчим часом збираються поговорити з представниками Інтера. Під час відпустки я повернувся на батьківщину якраз для того, щоб отримати якомога більше інформації про стан справ у команді. Вболівальники Колорадо можуть бути спокійні, у мене є пропозиції, що надходять з інших клубів, але моїм пріоритетом завжди буде Інтер.
 
Мені не вистачає того часу, коли я був тут, мені хочеться надіти бутси і тренуватися з ними, я дуже сумую за ним", - сказав бразилець.
 
Раніше повідомлялося, що стала відома сума, за яку Шахтар готовий відпустити Тайсона. Пізніше з'явилася інформація про те, що гравець погодив контракт з бразильським клубом.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі