RU
 

Біатлон: Пайффер вирвав перемогу у Понсілуоми в мас-старті, Підручний - 24-й

iSport.ua,  20 грудня 2020, 13:40
0
121
Біатлон: Пайффер вирвав перемогу у Понсілуоми в мас-старті, Підручний - 24-й

Чотири промахи на двох останніх вогневих рубежах позбавили Дмитра Підручного шансів на більш високе місце.

В австрійському Хохфільцені завершився перший чоловічий мас-старт в нинішньому сезоні, перемогу в якому несподівано здобув досвідчений німецький біатлоніст Арнд Пайффер. 33-річний спортсмен зумів ідеально пройти всі чотири вогневі рубежі, а на самому фініші випередив молодого шведа Мартіна Понсілуому.

При цьому у Мартіна є один неточний постріл в пасиві на першому вогневому рубежі, і після тієї помилки він випав з боротьби за призове місце. Тільки подальша чиста стрільба, а також помилки конкурентів дозволили йому стати другим.

Третє місце зайняв норвежець Тар'єю Бе, який допустив один промах на стрільбі стоячи. А ось його брат Йоханнес, який є лідером загального заліку Кубка світу, фінішував сьомим. Після перших двох вогневих рубежів він претендував на золото, але потім три промахи на стрільбі стоячи позбавили його п'єдесталу.

Що стосується єдиного представника України в цій гонці - Дмитра Підручного, то капітан нашої команди йшов досить впевнено першу половину дистанції. Він закрив усі мішені на обох опорах, і після другого вогневого рубежу йшов восьмим. Однак потім 4 промахи на стійці позбавили його високих позицій, і в фінішному протоколі він виявився лише 24-м.

 

Четвертий етап, Хохфільцен.

Мас-старт. Чоловіки

1. Арнд Пайффер (0+0+0+0) 35:53,3

2. Мартін Понсілуома (1+0+0+0) +1,3

3. Тар'єю Бе (0+0+1+0) +9,3

...

24. Дмитро Підручний (0+0+2+2) +1:53,1

Нагадаємо, в Хохфільцені сьогодні також пройде жіночий мас-старт, в якому виступить українка Дарина Блашко. На нашому сайті буде доступна відео онлайн-трансляція гонки.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі