RU
 

Прима: Погода внесла свої корективи в гонку

iSport.ua,  14 грудня 2020, 09:07
0
105
Прима: Погода внесла свої корективи в гонку

Біатлоніст прокоментував виступ в естафеті і підбив підсумки третього етапу Кубка світу.

Біатлоніст збірної України Артем Прима підбив підсумки чоловічої естафети на третьому етапі Кубка світу в Хохфільцені (Австрія).

"Невелика втома сьогодні була. Самопочуття було не таке, як на пасьюті. Вчора я почувався досить непогано, міг боротися, зміг правильно розкласти сили по дистанції, адже знав на якому колі мені краще попрацювати. Шкода, що не вийшло зі стрільбою".

Спортсмен заявив, що сильний сніг вплинув на підсумковий результат.

"Снігопад вніс свої корективи в сьогоднішню гонку. Коли я починав свій етап - був невеликий сніг з дощем. Ми разом з сервісом підібрали одну структуру під цю погоду. Але на другому і третьому колах погода різко змінилася, пішов сильний великий сніг, відповідно ця структура вже не працювала так, як потрібно. Тому тут були більш технічні моменти.

Ми звикли, що коли приїжджаємо в Хохфільцен, тут завжди багато снігу, і ми виступаємо на хорошій трасі, з хорошою "подушкою". Цього року все трохи по-іншому, оскільки, коли ми приїхали, снігу було досить мало, організатори самостійно укладали трасу. Уже під час чоловічої гонки переслідування все змінилося, пішов сніг. Сьогодні також йшов сильний сніг.

Зрозуміло, що краще, коли є невеликий мороз і жорстка траса. Тоді бігти краще не тільки мені, а й іншим спортсменам. В таких умовах, як зараз, трохи важче, але знову ж таки, важко всім. Ми всі в однакових умовах. Перевага є тільки у тих спортсменів, яким легше бігати в таких умовах: на цій трасі, при цій погоді, в горах, правда на більш рівнинній трасі. Це все індивідуально", - зазначив Прима.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі