RU
 

Президент WBC сумнівається, що Усик виступатиме в новій ваговій категорії

iSport.ua,  13 листопада 2020, 12:38
0
358
Президент WBC сумнівається, що Усик виступатиме в новій ваговій категорії

Функціонер вважає, що для боксера нічого не зрівняється зі статусом чемпіона світу в хевівейті

 
Президент WBC Маурісіо Сулейман поділився своєю думкою про те, чи погодяться суперважкоатлети Олександр Усик і Деонтей Вайлдер виступати в новій категорії організації, яка отримала назву бріджервейт.
 
"Звичайно, суперважка вага - це суперважка вага, і ніщо не зрівняється зі статусом чемпіона світу в хевівейті. Зрозумійте, бріджервейт - це своєрідний міст для боксерів, де вони зможуть змагатися в рівних умовах, а потім вони можуть піднятися вище. Справа в тому, що не можна настільки розвинути своє тіло і підготуватися до переходу в хевівейт за короткий проміжок часу.
 
Усик - приголомшливий боксер, він є одним з кращих крузерів в історії, і вже провів два бої в суперважкій вазі. Звичайно, Усик вже думає про гроші за поєдинок з Джошуа, де він є офіційним претендентом. І всім зрозуміло, що він налаштований досягти цієї мети.
 
Що стосується Вайлдера, то він зараз сконцентрований на реванші з Ф'юрі. Так, ці бійці можуть виступити в бріджервейті, але наразі я не бачу їх в цій ваговій категорії", - сказав Сулейман в інтерв'ю YouTube-каналу Pro Boxing Fans.
 
Раніше повідомлялося, що відомий тренер Тедді Атлас розкритикував нову вагову категорію WBC.
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі