RU
 

Шелестюк: Коли в таборі Усика був Ломаченко-старший, він боксував набагато краще

iSport.ua,  7 листопада 2020, 19:25
0
1153
Шелестюк: Коли в таборі Усика був Ломаченко-старший, він боксував набагато краще

Тарас Шелестюк прокоментував бій Усика з Чісорою.

Український боксер напівсередньої ваги Тарас Шелестюк (18-0, 10 КО) проаналізував виступ Олександра Усика (18-0, 13 КО) у поєдинку з Дереком Чісорою (32-10, 23 КО).

Шелестюк відзначив різницю в підготовці Усика між тим, коли його готував Анатолій Ломаченко і нинішніми тренерами. За його словами, раніше поведінка українця була продуманіша, ніж зараз.

Проте Шелестюк впевнений, що цей поєдинок дасть Усику багато досвіду і допоможе вийти на наступний поєдинок сильнішим.

"Як на мене, коли в таборі Сані був Ломаченко-старший, він боксував набагато краще, більш продумано і якісніше виконував свою роботу, ніж з тренерами, які були у нього в кутку в даному поєдинку. Може, це було через те, що вони не підготувалися або не очікували від Чісори такого в його віці. Не думали, що він здатний боксувати так всі 12 раундів.

Звичайно ж, було б цікаво подивитися на кількість ударів. Я не зміг знайти статистику, але думаю, що чистих попадань у Чісори було небагато.

Сані є над чим працювати. Цей бій дасть йому багато досвіду. Якщо він разом з командою правильно все проаналізує, то може вийти на наступний бій сильнішим, хоча такі поєдинки забирають багато здоров'я. Коли в надважкій вазі суперник на 15-20 кілограмів важче, це тобі здоров'я не додає. Я сподіваюся, що Саня відновиться і наступний бій проведе набагато краще", - сказав Шелестюк на своєму YouTube-каналі.

Нагадаємо, що Усик переміг Чісору одноголосним рішенням суддів. Після поєдинку британець заявив, що в Усика немає ніякої сили.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі