RU
 

Осака здолала Азаренко у фіналі US Open

iSport.ua,  13 вересня 2020, 06:23
0
276
Осака здолала Азаренко у фіналі US Open

Японка виграла свій третій турнір Великого шолома.

Японська тенісистка Наомі Осака вдруге в кар'єрі виграла Відкритий чемпіонат США. У фіналі US Open-2020 спортсменка в трьох партіях обіграла білоруску Вікторію Азаренко.

Поєдинок тривав 1 годину 53 хвилини і завершився з рахунком 1:6, 6:3, 6:3 на користь 22-річної японки. За цей час Осака зробила шість подач на виліт і відіграла 5 з 12 брейк-поїнтів. Азаренко оформила три ейси, допустила дві подвійні помилки і реалізувала п'ять брейків.

Для Наомі це друга перемога на US Open і третя на турнірах Великого шолома в одиночному розряді (в 2019 році вона виграла Australian Open). Азаренко двічі перемагала на турнірах Великого шолома - в 2012 і 2013 роках дівчина ставала переможницею Australian Open.

Нагадаємо, що US Open 2020 триває з 31 серпня по 14 вересня. Призовий фонд турніру становить 53,4 млн доларів. У 2019 переможницею стала канадка Б’янка Андреєску, яка в цьому році відмовилася від участі через епідеміологічну ситуацію.

Раніше повідомлялося, що у фіналі чоловічого одиночного турніру US Open зіграють австрієць Домінік Тім і німець Олександр Звєрєв.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі