RU
 

Визначився суперник Динамо по кваліфікації Ліги чемпіонів

iSport.ua,  26 серпня 2020, 20:00
0
7975
Визначився суперник Динамо по кваліфікації Ліги чемпіонів

Кияни зіграють з АЗ Алкмаром.

 
У рамках чвертьфіналу кваліфікації Ліги чемпіонів АЗ Алкмар з Нідерландів вдома обіграв чеську Вікторію Пльзень (3:1).
 
У першому таймі жодна з команд не проявляла ініціативи на полі суперника, обмінявшись лише по одному удару в площину воріт.
 
Початок другого тайму теж не давав сюрпризів, адже м'яч найчастіше був у центрі поля. Ближче до кінцівки гри ініціативу захопив АЗ. Особливо активним був Майрон Боаду, який кілька разів класно пробивав по воротах Грушки.
 
Однак несподівано Вікторія вийшла вперед. Лімберскі пробив здалеку, а Бізот, якимось чином, не відреагував. Вікторія продовжувала атакувати. Вийшовши на заміну, Ба Луа прицільно пробивав на 81-й хвилині, але м'яч зрадницьки пройшов трохи вище поперечини.
 
Найреальніший шанс забити і зрівняти рахунок мав форвард АЗ Гудмундссон, але, опинившись один на один з кіпером, ісландець промазав. Однак АЗ все ж рахунок зрівняв аж на 90 + 4 хвилині зустрічі. Копмайнерс зумів реалізувати пенальті, який заробив Гудмундссон.
 
У додатковий час все змінилося "з ніг на голову". На 98-й хвилині команда з Нідерландів вийшла вперед. Гудмундссон проскочив захисників Вікторії і, отримавши м'яч у штрафному, прошив ворота Грушки. А закінчив страждання Вікторії на 118-й хвилині все той же нестримний Гудмундссон. Він вийшов один на один з Грушкою, обіграв його і з гострого флангу пробив у порожні.
 
АЗ Алкмар - Вікторія Пльзень 3:1
 
Голи: Копмайнерс, 90 + 4 - Лімберскі, 78, Гудмундссон, 98, 118
 
АЗ: Бізот - Свенссон, Влар (Лейвін, 76), Копмайнерс, Вейндал - Класі (Дрейф, 80), де Віт, Мідтше - Стенгс (Гудмундссон, 64), Боаду, Ідріссі (Сугавара, 93)
 
Вікторія: Грушка - Лімберскі, Брабец, Гейда, Гавел - Калвах (Качер, 109), Буха - Мігалік (Ба Луа, 74), Чермак, Копіц (Коваржик, 87) - Богель (Перніца, 90 + 3)
 
Попередження: Лейвін, Боаду, Гейда, Грушка, Гуля Вейндал
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі