RU
 

Красюк: Якщо Усик переможе Чісору, то Джошуа не зможе відмовитися від бою

iSport.ua,  22 квітня 2020, 12:35
0
129
Красюк: Якщо Усик переможе Чісору, то Джошуа не зможе відмовитися від бою

Олександр Красюк пояснив, чому Джошуа зобов'язаний зустрітися з Усиком.

 
Промоутер українського супертяжа Олександра Усика Олександр Красюк сказав, що Ентоні Джошуа, який володіє титулами WBO, WBA і IBF, зобов'язаний буде провести бій проти українця. Якщо Усик переможе Дерека Чісору в наступному поєдинку і підтвердить статус обов'язкового претендента на пояс WBO, то британець не зможе відмовитися від бою, інакше втратить цей титул.
 
"Якщо Усик переможе Чісору і підтвердить свій статус обов'язкового претендента на бій із Джошуа, то він має відбутися. Якщо Ентоні не прийме його, то втратить титул.
 
Ми не можемо зараз передбачити, коли може відбутися цей бій - в кінці цього року або вже в наступному. Все залежить від того, коли закінчиться пандемія, але цього ніхто не знає. Три місяці тому ніхто не міг припустити, що це відбуватиметься у квітні і травні.
 
Якщо поєдинок пройде в 2021 році, то обидва боксери вже будуть старшими на рік. Найбільша перевага цієї ситуації для боксерів у тому, що вони можуть реабілітуватися і відновитися,"- сказав Красюк в інтерв'ю YouTube-каналу SecondsOut.
 
 
Нагадаємо, що бій Усика проти Дерека Чісори перенесли через пандемію коронавірусу.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі