RU
 

Вайт: Сподіваюся, Ф'юрі переможе Вайлдера

iSport.ua,  18 лютого 2020, 10:28
0
103
Вайт: Сподіваюся, Ф юрі переможе Вайлдера

Ділліан Вайт вважає, що реванш Вайлдера і Ф'юрі мало відрізнятиметься від їхнього першого поєдинку.

 

Британський суперважковаговик Ділліан Вайт розповів, від кого чекає перемоги в реванші Деонтей Вайлдер - Тайсон Ф'юрі. При цьому боксер зазначив, що хоче провести бій з переможцем цього поєдинку, незалежно від того, хто ним стане.

"Не думаю, що події в реванші будуть сильно відрізнятися від їхнього першого поєдинку. Будемо сподіватися, що стан Тайсона Ф'юрі покращився, що він став сильнішим як фізично, так і психологічно. Сподіваюся, що Ф'юрі переможе Деонтея Вайлдера, але це не гарантує мені бій. Спочатку Ф'юрі заявив, що буде боксувати зі мною, а через хвилину він уже говорить, що битиметься з Дереком Чісорою.

Не знаю, як все складеться. Я просто хочу отримати одного з них і розірвати на шматки. От і все. Я всього лише хочу виплеснути на них роки розчарувань. Я володію одним з найміцніших підборідь у надважкій вазі.

Тайсон Ф'юрі знає, що може перебоксувати Деонтея Вайлдера. А Вайлдер знає, що якщо він на початку поєдинку влучить по Ф'юрі, то той опиниться в біді. Тайсон також вірить в себе, адже розуміє, що піднявся після важкого удару в пізніх раундах, коли він був стомленим", - цитує Вайта boxingnews24.com.

Нагадаємо, що реванш Вайлдер - Ф'юрі відбудеться 22 лютого в Лас-Вегасі.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі