RU
 

Три українських борці вийшли в півфінали в перший день ЧЄ

iSport.ua,  10 лютого 2020, 16:18
0
90
Три українських борці вийшли в півфінали в перший день ЧЄ

Двом з них довелося перемагати колишнього і чинного чемпіона світу.

 
Відмінний результат показали українські борці греко-римського стилю в попередніх раундах у перший день чемпіонату Європи, який почався в Римі.
 
З п'яти борців, троє дійшли до півфіналів, які відбудуться у вечірній програмі. Особливо відзначити хочеться двох - Семена Новікова в категорії до 87 кг і Миколу Кучмія в найважчій категорії до 130 кг.
 
Дворазовий чемпіон світу в категорії U23 Новіков вперше виступає на чемпіонаті Європи, отримавши шанс завдяки відмові від поїздки на ЧЄ першого номера в світі в цій категорії Жана Беленюка. Семен показав, що в команді росте гарна зміна, спершу достроково виграв в іспанця Гарсії Фреснеди, а в чвертьфіналі здолав дворазового чемпіона світу 2017 і 2018 років турка Метехана Башара. Суперником Новікова в півфіналі стане росіянин Олександр Комаров.
 
Відмінно себе показав суперважкоатлет Микола Кучмій. Почав він виступ на чемпіонаті Європи перемогою над Родославом Георгієвим з Болгарії, а в чвертьфіналі Кучмій створив головну сенсацію першого дня, перемігши чотириразового чемпіона світу, діючого чемпіона світу і Європи турка Ризу Каяалла. Його суперником у півфіналі стане Алексіс Чура з Румунії.
 
Ще одним півфіналістом став представник категорії до 77 кг Володимир Яковлєв, який пройшов Марселя Стеркенбурга (Нідерланди) і Еврика Нікогосяна (Франція).
 
Зберігає шанси на втішний турнір представник України в категорії до 63 кг Ленур Теміров. Він в 1/8 фіналу програв Максиму Негоду з Білорусі, але суперник дійшов до півфіналу. Якщо він вийде в фінал, то Теміров завтра виступить у втішному турнірі.
 
А ось представник у категорії до 55 кг Корюн Саградян, програвши в першому раунді румунові Флоріанові Титі, завершив свої виступи на чемпіонаті Європи.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі