RU
 

Атлас: Не думаю, що Лопес впорається з Ломаченком

iSport.ua,  4 лютого 2020, 11:35
0
252
Атлас: Не думаю, що Лопес впорається з Ломаченком

Тедді Атлас вважає, що Теофімо Лопесу рано виходити на бій з Василем Ломаченком.

 
Відомий тренер Тедді Атлас прокоментував майбутній поєдинок чемпіона світу в легкій вазі за версіями WBA, WBO і WBC Василя Ломаченка і володаря титулу IBF Теофімо Лопеса.
 
Атлас вважає, що Лопесу рано виходити в ринг проти українця, а слід спочатку провести один-два інших бої.
 
"У Лопеса є в руках реальна сила і швидкість. Він може скоротити дистанцію, може вдарити тебе раптово і зробити це видовищно. Чи може Ломаченко знешкодити його? Я не думаю, що Лопес встоїть, йому 22 роки. Будьмо чесними. Будучи його батьком, ви б поставили свого сина на такий бій?
 
Ломаченко - найкращий боєць у світі зараз. У техніці точно. Не думаю, що ви будете з цим сперечатися. Не зрозумійте мене неправильно, Кроуфорд теж там. Але Василь - кращий боксер pound-for-pound. На його рахунку дві виграних Олімпіади, 400 боїв в аматорах і одна поразка. Одна! Ви б поставили проти нього хлопця, якому 22 роки? Хлопця, який володіє неймовірним ударом, у якого все попереду. Ви думаєте, він готовий?
 
Я вважаю, що ні. Лопес ще не готовий. Йому слід взяти інший бій. Справа в тому, що це окупиться тоді, коли Теофімо буде готовий. Іншими словами, треба взяти інший бій, а потім подивитися, може, потрібен ще один. Як на мене, чим більше у Лопеса буде часу для розвитку, тим краще", - сказав Тедді Атлас.
 
Раніше тренер назвав Ломаченка механізмом і припустив, що в кутку він п'є моторне масло, а не воду.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі