RU
 

Українські боксери топ-складом виступлять на престижному турнірі в Болгарії

iSport.ua,  16 січня 2020, 13:46
0
80
Українські боксери топ-складом виступлять на престижному турнірі в Болгарії

Оголошено склад збірних України на престижний боксерський турнір.

 
Визначився склад збірної України з боксу для участі в міжнародному турнірі Странджа-2020, який стартує в Софії (Болгарія) 21 січня.
 
Участь у змаганнях у Софії в рамках підготовки до ліцензійних турнірів на Олімпійські ігри 2020 року в Токіо візьмуть 18 боксерів збірної України.
 
До складу національної збірної України увійшли:
 
чоловіки - Дмитро Замотаєв (52 кг), Микола Буценко (57 кг), Ярослав Харциз (63 кг), Євген Барабанов (69 кг), Олександр Хижняк (75 кг), Степан Грекул (81 кг), Максим Коц (81 кг), Сергій Горсков (91 кг), Цотне Рогава (+91 кг), Дмитро Ловчинський (+91 кг);
 
жінки - Тетяна Коб (51 кг), Юлія Циплакова (57 кг), Сніжана Холодкова (57 кг), Марина Мальована (60 кг), Ганна Охрей (60 кг), Марія Бова (69 кг), Ганна Лисенко (69 кг), Анастасія Чорноколенко (75 кг).
 
"Підготовча робота до ліцензійних турнірів проходить за графіком і йде згідно з календарем. Усі без винятку члени нашої команди знаходяться в прекрасних фізичних кондиціях. Зараз у Болгарії переглянемо наших хлопців у поєдинках з гідними опонентами, проаналізуємо виступи і при необхідності попрацюємо над помилками, щоб підійти до ліцензійних турнірів на піку форми. Про перспективи рано говорити, але можу точно гарантувати, що ми зробимо все можливе, щоб отримати якомога більшу кількість ліцензій на Ігри в Токіо", - розповів головний тренер Леонід Лоївський.
 
"Цей турнір дуже цінний для мене, адже саме на цих змаганнях я можу провести по чотири-п'ять поєдинків з хорошими опонентами. Налаштований дуже добре. За рівнем фізичної форми відповідь зможемо дати за підсумками турніру в Болгарії. З батьком зараз узагалі не думаємо про Олімпіаду. Головне зараз гідно виступити на турнірі Странджа і в березні отримати ліцензію на Олімпійські ігри в Токіо. Якщо вдасться зробити це в березні, то буде чудово, адже матимемо більше часу для якісної підготовки безпосередньо до боксерського турніру на Олімпійських іграх", - зазначив найкращий боксер світу 2017 року, лідер національної збірної України у вазі до 75 кг Олександр Хижняк.
 
71-ий міжнародний турнір вищої категорії Странджа-2020 триватиме в Болгарії до 25 січня. За попередньою інформацією, участь у нинішніх змаганнях візьмуть найсильніші боксерські збірні світу.
 
Саме цей турнір стане своєрідною "генеральною репетицією" боксерів перед кваліфікаційними стартами на Ігри-2020. Європейська кваліфікація пройде з 13 до 23 травня в Лондоні.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
 
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі