RU
 

Команда Паркера вважає, що повинна отримати 70% гонорару від бою з Усиком

iSport.ua,  13 січня 2020, 15:54
0
470
Команда Паркера вважає, що повинна отримати 70% гонорару від бою з Усиком

Джозеф Паркер сподівається на поєдинок з Олександром Усиком.

 
Незважаючи на те, що Ентоні Джошуа ще не відмовився від захисту титулу WBO в наступному бою з Олександром Усиком, команда Джозефа Паркера вже будує плани на чемпіонський бій з українцем.
 
Менеджер новозеландця Девіс Хіггінс навіть висловився про розподіл гонорару між боксерами. Він упевнений, що Паркер повинен отримати 70% прибутку.
 
"Усик ще нічого не добився в суперважкій вазі. Тому Паркер буде стороною "А". Він зібрав Principality Stadium з Джошуа і O2 Arena з Уайтом. Тому я чекаю, що Джозеф буде стороною "А" і отримає 70 відсотків прибутку. Хтось може зі мною не погодитися, але судіть самі - Паркер переміг Енді Руїса, він зібрав Principality Stadium і O2 Arena. Крім того, його краще знають у Великобританії, так що Усик буде стороною "Б".
 
Джозеф боксуватиме з Усиком, як тільки його команда погодиться бути стороною "Б". В такому випадку, не думаю, що виникнуть якісь проблеми з організацією бою. Це буде хороший поєдинок. Ми поважаємо команду Усика, і як тільки вони погодяться на такий розподіл гонорару, ми можемо укласти угоду", - цитує Хіггінса Sky Sports.
 
Раніше Паркер позитивно висловився про ймовірне протистояння з Усиком. Новозеландець також висловив надію на те, що зможе перемогти українця.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі