RU
 

Ділліан Уайт: Бачив, як Кличко нокаутував Уайлдера під час спарингу

iSport.ua,  12 січня 2020, 14:57
0
1144
Ділліан Уайт: Бачив, як Кличко нокаутував Уайлдера під час спарингу

Британець поділився цікавими спогадами з тренувального табору українця.

Обов'язковий претендент на чемпіонство WBC в надважкій вазі Ділліан Уайт знову вирішив опустити чинного чемпіона Деонтея Уайлдера в очах громадськості.

Цього разу британець згадав один з тренувальних таборів легендарного українського боксера Володимира Кличка, на якому були присутні, на той момент, маловідомі Деонтей Уайлдер і Ентоні Джошуа і сам Уайт.

За словами Ділліан, Кличко-молодший відправив "Бронзового бомбардувальника" в важкий нокаут, після чого представники американця не хотіли, щоб їх підопічний виходив в ринг з українцем.

"Я бачив, як Володимир Кличко нокаутував Уайлдера. Деонтей підняв руки вгору. Під час спарингу Уайлдер намагався пресингувати Володимира, намагався і божеволів. Потім Кличко включив свої ноги. Фінт, фінт, джеб по корпусу, обманний джеб, хук зліва - і Уайлдер здався. З цим хлопцем було покінчено.

Ні, це був не нокдаун. Це був важкий нокаут. Уайлдера тоді серйозно потрясли. Можливо, саме тому команда Деонтея була проти того, щоб він боксував з Кличком. Володимир працював би з ним, як з професіоналом, а Уайлдеру ніколи не подобалася ця ідея", - наводить слова Уайта Sky Sports.

Нагадаємо, раніше Ділліан Уайт назвав можливу дату бою з Повєткіним. Що стосується Уайлдера, то він в наступному поєдинку зустрінеться з Тайсоном Ф'юрі. Цей бій відбудеться 22 лютого в США. На кону буде стояти титул за версією WBC в надважкій вазі.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі