RU
 

Джошуа і Пулєву дали більше часу домовитися про бій

iSport.ua,  10 січня 2020, 13:30
0
81
Джошуа і Пулєву дали більше часу домовитися про бій

Сторони повинні домовитися про захист до 31 січня.

 
Чемпіон світу за версією IBF, IBO, WBA і WBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа і обов'язковий претендент Кубрат Пулєв, за словами представника Міжнародної федерації боксу (IBF), повинні до 31 січня прийти до угоди про бій або ж право організації поєдинку буде виставлене на торги.
 
"Мені тільки-но повідомили, що команди Пулєва і Джошуа попросили час до 31 січня, щоб провести переговори", - повідомив представник IBF порталу Sky Sports.
 
Крім Пулєва, на бій з Джошуа претендує й українець Олександр Усик, який є обов'язковим претендентом за версією WBO. Промоутер Усика і Джошуа - Едді Хирн - заявив, що поки немає ясності з приводу організації поєдинків.
 
"Переговори ведуться з усіма зацікавленими сторонами. Ми досі чекаємо відповіді від федерацій, яка з них має бути хронологічно першою. Поки що все можливо", - пояснив Хирн.
 
"Поєдинок Олександра Усика з Дереком Чісорою за проміжний пояс WBO або за вакантний пояс досі можливий. Тільки ймовірна дата поєдинку - 7 березня - змістилася, і ми попередньо забронювали арену O2 Arena в Лондоні на 28 березня", - додав Хирн.
 
Раніше повідомлялося, що Джошуа добровільно віддасть Усику титул.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі