RU
 

Кемпбелл: Ломаченко всіх перемагав в любителях, але зі мною б це не пройшло

iSport.ua,  5 вересня 2019, 13:11
0
1062
Кемпбелл: Ломаченко всіх перемагав в любителях, але зі мною б це не пройшло
Фото: Getty Images
Люк Кемпбелл і Василь Ломаченко

Люк Кемпбелл дав перше інтерв'ю після бою з Василем Ломаченком.

Британський боксер легкої ваги Люк Кемпбелл розповів, що відчуває після поразки в бою з Василем Ломаченком. Про бажання провести реванш і про своє майбутнє в боксі Кемпбелл розповів в інтерв'ю Daily Mail.

Про самопочуття після поєдинку

"Я працюю щодня, я присвячую себе боксу, і, повірте, мені було дуже важко вимовляти слова: "Я отримав удар".

Уявіть, ти весь час переживаєш, ловиш азарт, отримуєш адреналін, тренуючись. І ось він стає настільки високим, досягає піку, а потім все закінчується і все, ти опустився.

Джерело: Getty Images

Після боїв у мене завжди одне і те ж - я не можу спати, сплю по кілька годин за ніч перші три-чотири дні, але потім я так виснажуюся, що сплю всю ніч і навіть не рухаюся".

Про Ломаченка

"Ломаченко завжди був чудовий - я ніколи не зіштовхувався з ним в аматорах і я цьому радий. Але він завжди перевершував всіх в любителях. Він з усіма виявляв хитрість. Але зі мною такий номер не пройшов би, я б йому не дозволив.

Я перфекціоніст, і я весь час ходжу з думками про те, що я можу бути набагато кращим, і я буду. Повертаючись назад і прокручуючи в голові, у мене просто виникає бажання повернутися в спортзал".

Про реванш з Ломаченком

"Це тільки початок, все тільки наростає, як снігова куля і дає мені імпульс рухатися далі. Я хочу вийти на наступний бій до кінця року.

Джерело: Getty Images

Я б хотів провести реванш, але не думаю, що це станеться. Я не думаю, що Ломаченко буде готовий до реваншу зі мною. Я думаю, що доставив йому пристойно проблем і завдав багато ударів, а якщо у нас буде матч-реванш, то я зроблю свою роботу ще краще ".

Про майбутнє в боксі

"Якщо не Ломаченко, то, я думаю, найкращим поєдинком був би матч-реванш з Хорхе Лінаресом.

Я точно залишуся в легкій вазі доти, поки не виграю титул чемпіона світу. А як тільки виграю його, тоді подивимося, можливо, я піднімуся, можливо, я залишуся і буду захищати титул. Але у мене безумовно є незакінчена справа, яку мені потрібно довести до кінця в легкій вазі, перш, ніж перейду куди-небудь.

Джерело: Getty Images

Усі думали, що мене зламають. Існує величезна кількість людей, які говорять, що Ломаченко - найкращий, що вони коли-небудь бачили. Але ми знаємо таких боксерів, як Тоні Беллью, який йде на бій з Олександром Усиком і закінчує його у восьмому раунді - їх перевершують і б'ють.

Напевно, багато хто думає, що це сталося б і зі мною. Але різниця в тому, що я набагато вищий за таких бійців. І тепер це всі знають".

Нагадаємо, що бій українця і британця відбувся 31 серпня і завершився перемогою Ломаченка за очками. Після поєдинку Ломаченко назвав Кемпбелла найскладнішим суперником.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі