RU
 

Українки залишилися без медалі на ЧЄ на триметровому трампліні

iSport.ua,  8 серпня 2019, 19:02
0
38
Українки залишилися без медалі на ЧЄ на триметровому трампліні
Вікторія Кесар

Українські стрибунки у воду Вікторія Кесар і Олена Федорова залишилися без медалі в індивідуальних стрибках з триметрового трампліну на чемпіонаті Європи в Києві.

 
Вікторія Кесар з результатом 279,40 бала за п'ять стрибків зупинилася за крок від медалей, посівши четверте місце. Федорова з 249,00 балами стала тільки дев'ятою.
 
Зазначимо, що Кесар вже має олімпійську ліцензію в цьому виді програми, а ось Федоровій потрібно було завойовувати золото в Києві. У Федорової ще буде шанс потрапити на свою п'яту Олімпіаду - останні олімпійські ліцензії будуть розігруватися на Кубку світу в Токіо навесні наступного року.
 
В України залишаються чотири медалі на домашньому чемпіонаті Європи. Напередодні володарями перших золотих нагород для України стали дует у синхронних стрибках з трампліну Вікторія Кесар - Станіслав Оліферчик і Софія Лискун у стрибках з 10-метрової вишки, Олег Колодій виграв срібло в індивідуальних стрибках з метрового трампліну, а пара Олексій Середа та Олег Сербін стали другими у синхронних стрибках з 10-метрової вишки.
 

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі