RU
 

Троє українських боксерів вийшли до фіналів Європейських ігор

iSport.ua,  28 червня 2019, 22:22
0
268
Троє українських боксерів вийшли до фіналів Європейських ігор
Фото: НОК України
Олександр Хижняк

За золото змагатимуться Хижняк, Вихрист і Буценко.

 
Відразу три українські боксери пробилися до фіналу за підсумками півфіналів Європейських ігор і будуть боротися за золото.
 
Боксер середньої ваги Олександр Хижняк достроково переміг словака Андрія Чемезова. У суперника вже до початку другого раунду утворилася кровотеча на обличчі, а сам він дуже часто не відповідав на удари Хижняка. Рефері відраховував словаку один за іншим нокдауни, яких до кінця другого раунду сталося вже три, через що бій був достроково зупинений. Суперником Хижняка у фіналі Європейських ігор стане італієць Сальваторе Чавалларо.
 
Микола Буценко вийшов у фінал Європейських ігор-2019 в найлегшій вазі. У півфіналі українець переміг представника Німеччини Шарафу Рамана. Німець отримав сильне розсічення в кінці першого раунду, і рефері зупинив бій. У фіналі Буценко битиметься з ірландцем Куртом Уокером.
 
Також побореться за золото Європейських ігор-2019 Віктор Вихрист у суперважкій вазі. У півфіналі українець здобув дострокову перемогу в третьому раунді над хорватом Марко Мілуном. За золото Вихрист побореться із французом Мурадом Алієвим.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі