RU
 

Ткач: У фіналі боялася припуститися помилки, боролася обережно

iSport.ua,  28 червня 2019, 21:50
0
164
Ткач: У фіналі боялася припуститися помилки, боролася обережно
Фото: НОК Украины
Юлія Ткач

Юлія Ткач поділилася емоціями після завоювання золотої медалі Європейських ігор.

 
Українська борчиня Юлія Ткач стала переможницею Європейських ігор-2019, які проходять в Мінську (Білорусь). У фіналі вагової категорії до 62 кг українка перемогла Ельміру Гамбарову з Азербайджану - 4:0.
 
"Емоції відмінні, є золота медаль. Як говорив Лобановський: "Ігри забуваються, а результат залишається". Буде над чим працювати з тренером.
 
Суперниця по фіналу хоч і мало вигравала за свою кар'єру, але багато виступає і мене добре знає. Це мене стримувало, я боялася припуститися помилки, боролася обережно, тому рахунок скромний - 4:0.
 
Я намагаюся боротися ефективно, більше зберігаючи сили. Може, хотілося б вигравати всі сутички 10:0, але суперниці теж не стоять на місці, мене вивчають, тому потрібно десь бути обережним, мудро боротися.
 
Європейські ігри? Мені дуже подобається формат таких змагань, тому що це - як Олімпіада для Європи. Ми стаємо великою дружною сім'єю зі спортсменами інших видів спорту. Це тренування перед Олімпійськими іграми, щоб відчути цю атмосферу, пожити в Олімпійському селищі.
 
Для мене це підготовка до чемпіонату світу, можливість себе перевірити на високому рівні, довести собі, що ти щось можеш. Цього року найбільш важливі змагання - ліцензійний чемпіонат світу. Всі сили будуть кинуті туди, пік форми плануємо на чемпіонат світу", - заявила Ткач.
 
Віталій Володько з Мінська
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі