RU
 

Світоліна може пропустити весь трав'яний сезон і не виступити на Уїмблдоні

iSport.ua,  1 червня 2019, 18:55
0
288
Світоліна може пропустити весь трав яний сезон і не виступити на Уїмблдоні
Фото: Getty Images
Еліна Світоліна

Перша ракетка світу буде приймати рішення після обстеження коліна.

Перша ракетка України Еліна Світоліна у своїй колонці для BBC розповіла про стан травмованого коліна, а також висловила побоювання, що через пошкодження може пропустити весь трав'яний сезон.

"Перші години після того, як ти вибуваєш з турніру Великого Шолома, - це не підходящий час, щоб приймати поспішні рішення. Але я справлялася з травмою коліна досить довго і в матчі з Гарбіньє відчуття були ті ж самі.

Можливо, мені потрібно зробити ще один знімок на наступному тижні і зрозуміти, які у мене найкращі варіанти перед трав'яним сезоном. Звичайно, існує побоювання, що я взагалі не зіграю на траві в цьому сезоні, якщо обстеження покаже щось серйозне. Але виходячи з того, як я почуваюся на сьогоднішній день, думаю, вистачить часу для відновлення до Уїмблдону. Добре, що в матчі з Мугурусою мій стан не погіршився.

Тепер мені потрібно все проаналізувати, подивитися, що я робила неправильно і рухатися далі. Немає часу сумувати, я повинна бути готова до наступного турніру. На даний момент у мене в розкладі Бірмінгем і Істборн, але все буде залежати від мого здоров'я", - розповіла Світоліна.

Раніше повідомлялося, що Еліна Світоліна вилетіла з Ролан Гаррос.


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі