RU
 

Вайлдер готовий до бою з Кличком - тренер

iSport.ua,  3 квітня 2019, 15:37
0
472
Вайлдер готовий до бою з Кличком - тренер
Фото: Getty Images
Володимир Кличко

Деонтей Вайлдер буде готовий до бою з Володимиром Кличком в разі його повернення.

 
Тренер і менеджер чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC Деонтея Вайлдера Джей Діс заявив про готовність свого підопічного вийти в ринг проти українця Володимира Кличка, якщо той вирішить повернутися в бокс.
 
"Деонтей - це було б цікаво. Його цікавлять всі найбільші бої. Нагадаю, він навіть пропонував Ентоні Джошуа 50 мільйонів баксів за бій. І це доведено. А потім він погодився на їх жалюгідну подачку - 15 мільйонів доларів за бій у Британії. Але ті знову зістрибнули. Нагадаю, що Деонтей бився з тими перцями, яких всі вважають за краще уникати: з Луїсом Ортісом і Тайсоном Ф'юрі. Тому я і кажу: "Так, він буде битися з Кличком", - сказав Дис.
 
У той же час, тренер припустив, що Кличко захоче провести проміжний поєдинок.
 
"Припускаю, Володимир спершу захоче провести проміжний бій. Подивимося, як він виглядатиме в камбеку. Нагадаю, що його брат Віталій Кличко, коли відновив кар'єру, то виглядав дуже круто в бою з Семом Пітером. Наче й не було зовсім цього простою. Так що спершу подивимося на Володимира. Можливо, йому знадобиться не один, а два проміжних бої. Але ми готові. Нас цікавлять найбільші бої", - сказав тренер.
 
Відзначимо, що останній поєдинок Володимира Кличка відбувся в квітні 2017 року проти Ентоні Джошуа, в якому українець зазнав поразки технічним нокаутом в 11 раунді.
 
Раніше можливе повернення на ринг Володимира Кличка прокоментував його брат Віталій.
 
Нагадаємо, Володимир Кличко отримав посаду в WBA.
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі