RU
 

Ломаченко: Було б цікаво боксувати з Джервонтою Девісом

iSport.ua,  31 січня 2019, 07:43
0
336
Ломаченко: Було б цікаво боксувати з Джервонтою Девісом
Василь Ломаченко

Василь Ломаченко назвав бажаних суперників.

Чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі українець Василь Ломаченко назвав бажаних для нього суперників в нинішній категорії.

"Джервонта Девіс - дуже цікавий для мене, він є чемпіоном світу, він - відомий боксер в США, його знають. Він - хороший боксер, топовий. Мені було б з ним дуже цікаво боксувати в плані спортивного інтересу, думаю, що і з фінансової точки теж було б цікаво.

Решта, хто говорять про те, що хочуть вийти зі мною на ринг - вони піаряться. Згадуючи моє ім'я, вони змушують інших людей говорити про себе. Як можна про іншого боксера, який досяг утричі більше, ніж ти, говорити про те, що він вміє або не вміє. Я вважаю, що це не зовсім коректно.

Ці хлопці, які висловлюються, коли вони стануть чемпіонами світу, а я завжди говорив, що мені цікаво боксувати з чемпіонами... А сьогодні, зараз, лише через те, що вони щось кричать і висловлюються, особисто мені не цікаво. Але якщо мені організують цей поєдинок, якщо мені промоутер скаже, що потрібно боксувати з цією людиною, то без проблем, я відбоксую.

Взагалі я вже це казав, найцікавіше ім'я для мене зараз це Майкі Гарсія. Правда, він зараз буде боксувати в іншій вазі. Наскільки це актуально буде через місяць, через два - подивимося", - розповів Ломаченко в інтерв'ю Youtube-каналу LOMA Official TV.

Раніше Ломаченко розповів, чому йому некомфортно у нинішній категорії, а також перед яким непростим вибором він стоїть перед наступним боєм.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі