RU
 

Не хочу, щоб травми змусили мене піти - Гроувс завершив кар'єру

iSport.ua,  28 січня 2019, 19:10
0
186
Не хочу, щоб травми змусили мене піти - Гроувс завершив кар єру
Джордж Гроувс

30-річний британський боєць хоче більше проводити часу з власною сім'єю, поки він ще молодий.

 
Колишній володар пояса чемпіона світу WBA в другій середній вазі Джордж Гроувс закінчив кар'єру професійного боксера. Через декілька годин боєць у своєму Instagram розповів, чому прийняв це рішення.
 
"Я взяв невелику перерву для того, що подумати над своїми останніми боями, і зрозумів, що мені вже пора завершувати кар'єру професійного боксера", - почав Джордж.
 
Зазначимо, що Гроувс завоював вакантний пояс WBA у 2017 році, нокаутувавши російського бійця Федора Чудінова в 6-му раунді.
 
"Я виступав перед фанатами в рідному Шеффілді і здобув титул чемпіона світу за версією WBA. У 2017 році, після чотирьох спроб, мені все ж вдалося втілити в життя свою мрію дитинства. Це був найкращий момент у кар'єрі", - розповідає вже колишній боксер.
 
Після того, як Джордж став чемпіоном світу, він брав участь у Всесвітній Боксерській Суперсерії й дібрався до фіналу. Однак у заключному бою він зазнав поразки від співвітчизника Каллума Сміта. Після 3-го дострокового програшу англієць завершив свою кар'єру.
 
"Я здоровий, молодий і в хорошій формі. У мене були ще декілька великих поєдинків, але з'явилися певні причини, чому я повісив рукавички на цвях. Мене вдома чекає молода сім'я, я хочу провести найкращі дні життя поруч з нею. Я хотів піти, залишаючись на вершині. У мене не було ніякого бажання залишати бокс через старість чи отриману травму. Я виступав на найвищому рівні по всьому світу, був володарем пояса чемпіона світу і йду зі спорту досить здоровим", - підсумував британець.
 
Гроувс пішов з боксу з рекордом 28-4.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі