RU
 

ЧЄ з фігурного катання: перші медалі - у росіян і французів

iSport.ua,  26 січня 2019, 06:20
0
83
ЧЄ з фігурного катання: перші медалі - у росіян і французів
Софія Самодурова

На чемпіонаті Європи з фігурного катання розіграні перші комплекти медалей. Золото здобули росіянка Софія Самодурова і французька пара Ванесса Джеймс / Морган Сіпре.

 
Російська фігуристка Софія Самодурова стала чемпіонкою Європи з фігурного катання в Мінську, в очному протистоянні обігравши співвітчизницю, олімпійську чемпіонку Аліну Загітову.
 
Загітова, яка припустилася низки помилок і падіння у вирішальний день змагань, набрала лише 123,34 бала, що залишило Аліну на четвертому місці в довільній програмі, але на другому у загальному заліку.
 
Ще одна росіянка Станіслава Константінова після провалу в короткій програмі прекрасно виконала довільну, зайнявши в ній друге місце після Самодурової, але цього не вистачило, щоб піднятися на п'єдестал.
 
Бронзовим призером стала фінка Вівека Ліндфорс.
 
1. Софія Самодурова (Росія) - 213,84.
2. Аліна Загітова (Росія) - 198,34.
3. Вівека Ліндфорс (Фінляндія) - 194,40.
 
Раніше в змаганні спортивних пар золоті медалі дісталися французам Ванессі Джеймс і Моргану Сіпре. Срібло здобула російська спортивна пара Євгенія Тарасова і Володимир Морозов, призову трійку замкнули ще одні представники Росії Олександра Бойкова і Дмитро Козловський.
 
1. Ванесса Джеймс / Морган Сіпре (Франція) - 225,66.
2. Євгенія Тарасова / Володимир Морозов (Росія) - 218,82.
3. Олександра Бойкова / Дмитро Козловський (Росія) - 205,28.
 
Додамо, що в змаганнях спортивних пар Україна не була представлена, а в жіночому одиночному катанні Анастасія Гожва зайняла останнє місце в короткій програмі і не вийшла у фінал.
 

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі