RU
 

Світоліна: Відчуваю себе підготовленою до старту Australian Open

iSport.ua,  12 січня 2019, 10:59
0
125
Світоліна: Відчуваю себе підготовленою до старту Australian Open
Фото: ausopen.com
Еліна Світоліна

Українська тенісистка поділилася очікуваннями від першого Мейджора в сезоні, а також думками про свою суперницю.

 
Перша ракетка України Еліна Світоліна поспілкувалася із представниками ЗМІ напередодні старту першого в сезоні турніру Великого шолома - Australian Open.
 
Вона розповіла про свою підготовку до змагань, а також поділилася думкою про свою майбутню суперницю - Вікторію Голубич.
 
"Я провела в Мельбурні десь півтора тижні. У мене були відмінні тренування, відчуваю себе підготовленою. Буде багато важких матчів, ось чому мені потрібно залишатися позитивною, бути готовою до того, що мені приготував турнір.
 
Що я знаю про свою першу суперницю, Вікторію Голубич? Я тренувалася з нею в понеділок. Я трохи знаю її стиль гри. Він дещо інший, тому що вона використовує багато різаних ударів, у неї однорічний бекхенд. Завжди існує план гри для кожного стилю, який мені і потрібно буде втілити в життя. Так, просто буду грати очко за очком і подивимося, що буде", - наводить слова українки ausopen.com.
 
Нагадаємо, Світоліна зіграє з Голубич у першому раунді Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу. Їхній поєдинок запланований на вівторок, 15 січня.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: http://isport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі