RU
 

Костюк не зуміла пробитися в основу Australian Open

iSport.ua,  11 січня 2019, 06:17
0
97
Костюк не зуміла пробитися в основу Australian Open
Фото: Getty Images
Марта Костюк

Українська тенісистка зупинилася за крок від проходження кваліфікації.

Українка Марта Костюк завершила свої виступи на Australian Open, програвши у фіналі кваліфікації іспанці Паулі Бадосе-Хіберт - 6:7 (6:8), 3:6.

У першому сеті Костюк вела 4:1 і 40:30 на чужій подачі, але не зуміла втримати перевагу, а потім не скористалася трьома сетболами. На тайбрейку українка поступалася 2:5, далі зрівняла рахунок (6:6), але програла наступні два очки.

На старті другої партії Марта упустила гейм на подачі (0:3), після чого відповіла суперниці зворотним брейком (3:3). Але у восьмому геймі іспанка реалізувала прихований матчбол, а потім успішно подала на перемогу.

Нагадаємо, що торік 16-річна Костюк успішно пройшла кваліфікацію в Мельбурні і дісталася третього раунду основи, де її зупинила Еліна Світоліна.

Таким чином, в цьому сезоні жодній з представниць України не вдалося подолати кваліфікаційну сітку (Катаріна Завацька програла в першому раунді, Ангеліна Калініна - у другому раунді).

В основній сітці Australian Open виступлять чотири українки - Еліна Світоліна, Леся Цуренко, Даяна Ястремська та Катерина Козлова.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: http://isport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі