RU
 

Українську збірну провели на III літні юнацькі Олімпійські ігри

iSport.ua,  30 вересня 2018, 10:00
0
91
Українську збірну провели на III літні юнацькі Олімпійські ігри
На завершення проводів у небо запустили кольорові кульки

У суботу, 29 вересня, відбулися проводи українських спортсменів на III літні юнацькі Олімпійські ігри, які з 6 по 18 жовтня прийматиме столиця Аргентини Буенос-Айрес.

 
Урочиста церемонія відбулася на базі олімпійської підготовки в Конча-Заспі під Києвом.
 
Зі сцени наших талановитих спортсменів привітали віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко, який зачитав привітання олімпійській команді від президента України Петра Порошенка, президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, заступник голови комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму Денис Силантьєв, прославлені олімпійські чемпіони та призери: шаблістка Ольга Харлан, гімнаст Олег Верняєв, борець Жан Беленюк, легкоатлетка Юлія Левченко, зірки українського шоу-бізнесу Маша Єфросиніна та Тимур Мірошниченко.
 
Почесні гості поділилися з юними олімпійцями своїм життєвим, професійним і спортивним досвідом, дали корисні поради і побажали їм спортивної удачі, впевненості у власних силах і чудових результатів.
 
Гості та відомі олімпійці країни представили нашим юним спортсменам символічні подарунки. Під час Олімпіади ці презенти лежатимуть у штабі української команди і надихатимуть спортсменів на хороші виступи.
 
Під час заходу приємною несподіванкою для Олега Верняєва, який вийшов на сцену з Жаном Беленюком стали привітання з днем ​​його народження. Святковий торт і квіти на честь ювілею олімпійського чемпіона зі спортивної гімнастики йому подарували юні гімнасти Анастасія Бачинська і Назар Чепурний.
 
Традиційно церемонія проводів на юнацьку Олімпіаду завершилася передачею національного прапора від титулованих олімпійців країни юним спортсменам. Цю місію виконали олімпійські медалісти Ріо-2016: Ольга Харлан, Олег Верняєв, Ганна Різатдінова, Павло Тимощенко і учасники Буенос-Айреса-2018 Ярослава Магучих, Михайло Кохан, Владислав Остапенко, Софія Лискун.
 
На завершення вечора юні олімпійці на удачу запустили в небо кольорові кульки й отримали подарунки від НОК України на щасливу дорогу, серед яких печиво з персональними олімпійськими побажаннями.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі