RU
 

Українка Костевич – чемпіонка світу з кульової стрільби

iSport.ua,  8 вересня 2018, 11:00
0
154
Українка Костевич – чемпіонка світу з кульової стрільби
Олена Костевич

Олена Костевич виборола в росіянки золоту медаль у стрільбі з пістолета на дистанції 25 м.

Лідер збірної України з кульової стрільби Олена Костевич завоювала золоту медаль на чемпіонаті світу в дисципліні пістолет на дистанції 25 м.

До фіналу Костевич пробилася з другим результатом, поступившись лише росіянці Віталіні Бацарашкіній. Саме з нею вона боролася за золото й у фіналі.

У фіналі Костевич після першої стадії й до фінальних пострілів перебувала на другій позиції, але перед останнім підходом українка зрівнялася з Бацарашкіною – обидві мали по 35 влучань.

Ні фінальний підхід, ні дві перестрілки за золото не визначили переможця. Лише в третій перестрілці українка виграла – на три її влучання росіянка відповіла двома.

Зауважимо, що в цій дисципліні Костевич виграла всього другу свою медаль: раніше на Олімпіаді в Лондоні в 2012 році вона стала бронзовим призером. Решта її нагород, у тому числі золото і бронза Олімпійських ігор, золото і срібло чемпіонату світу, а також медаль чемпіонату Європи були завойовані в стрільбі з пневматичного пістолета на дистанції 10 м.

Нагадаємо, що для Костевич це вже друга медаль на чемпіонаті світу в Кореї. Раніше вона завоювала бронзу в команді разом з Олегом Омельчуком у стрільбі з пістолета на дистанції 10 м.

Також Костевич принесла Україні другу олімпійську ліцензію в кульовій стрільбі.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі