RU
 

Українських спортсменів обстежуватимуть найкращі лікарі країни

iSport.ua,  2 серпня 2018, 10:31
0
65
Українських спортсменів обстежуватимуть найкращі лікарі країни
Фото: НОК Украины

НОК України підписав меморандум з науковим парком "Кардіо Плюс".

Національний олімпійський комітет України продовжує приділяти велику увагу пошуку нових можливостей щодо поглиблення кваліфікованого медичного забезпечення провідних спортсменів країни.

Черговим кроком у цьому напрямку став початок співпраці Олімпійського комітету з науковим парком "Кардіо Плюс".

Організації визначили основні напрямки майбутньої співпраці і підписали меморандум про співпрацю та взаємодію.

"Тепер діагностики та лікування наших спортсменів, за необхідності, буде проведена на високому рівні. Крім того, наші спортивні лікарі отримають можливість набратися досвіду у висококваліфікованих фахівців, які працюють в "Кардіо Плюс".

Наші спортсмени багато і важко працюють, і при цьому їхній стан має бути на найвищому рівні. А серце спортсмена - головний орган, який витримує все це навантаження, тренування по 2-3 рази на день. Тепер наші атлети будуть отримувати належне обстеження та професійну допомогу найкращих кардіологів країни", - сказав Сергій Бубка.



Головний олімпієць країни також зазначив, що в рамках співпраці висококваліфіковані лікарі Центру готові надавати консультації нашим спортивним медикам: ділитися досвідом, знаннями, практичними навичками.

Під час зустрічі один з найкращих в світі фахівців Ілля Ємець сказав: "У нас чудові лікарі, сучасна медична апаратура. Також є досвід швейцарських фахівців, які працюють в нашому закладі на постійній основі. Ми вивчили методики іноземних клінік, які надають спеціалізовані послуги спортсменам великого спорту".


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі