RU
 

У Львові горів стрілецький центр олімпійської підготовки

iSport.ua,  10 червня 2018, 17:56
0
230
У Львові горів стрілецький центр олімпійської підготовки
Фото: facebook.com/shootingukrainenews

За п'ять годин пожежа знищила дах будівлі і зробила приміщення непридатним. Ніхто з людей не постраждав.

 
У ніч на 10 червня у Львові спалахнула пожежа в комплексі навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України. Площа будівлі становить 4400 квадратних метрів.
 
"Перші виклики почали надходити о 2:26. До місця події негайно направили пожежно-рятувальні підрозділи за підвищеним номером виклику №3. Після прибуття на місце події було встановлено, що горить покрівля по всій площі приміщення.
 
 
Рятувальники винесли із приміщення тиру патрони і стрілецьку зброю. Пожежники також не допустили поширення вогню на приміщення гуртожитку, розташованого поруч.
 
До ліквідації пожежі залучили 127 рятувальників, в тому числі 33 курсантів ЛДУ БЖД, і 21 одиницю спецтехніки. Локалізували пожежу о 5:35, ліквідували о 7:51", - повідомили в ДСНС України у Львівській області.
 
 
Причину виникнення горіння з'ясовують. У результаті пожежі ніхто з людей не постраждав, а ось для українського спорту наслідки поки незрозумілі.
 
"Єдиний в Україні центр олімпійської підготовки зі стрілецького спорту! Це реально трагедія для одного з найуспішніших олімпійських видів спорту! Наслідки ми поки не можемо зрозуміти", - написав у Facebook президент Федерації стрільби Олег Волков.
 
 
Напередодні в інтерв'ю iSport.ua один із лідерів збірної України з кульової стрільби Олег Омельчук розповів, що у Львові планувалося провести збір перед ліцензійним чемпіонатом світу.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі