RU
 

Левченко: Попередня нагорода дала мені поштовх рухатися далі

iSport.ua,  5 квітня 2018, 16:25
0
97
Левченко: Попередня нагорода дала мені поштовх рухатися далі
Фото: Олег Батрак, iSport.ua
Юлія Левченко

Юлія Левченко на церемонії Герої спортивного року отримала нагороду "Сенсація року".

 
Легкоатлетка Юлія Левченко на урочистій церемонії Герої спортивного року виграла в номінації "Сенсація року". Для Юлії це вже друга статуетка, адже за підсумками 2014 року його виграла в номінації "Олімпійська надія". Щоправда, Юля не вважає справедливим порівнювати отримані нагороди.
 
"Ці нагороди не можна порівнювати, бо я їх отримала в різні моменти життя і кар'єри, але та нагорода "Олімпійська надія" дала мені поштовх рухатися далі, що люди в мене вірять. Сьогодні вийшло маленьке підтвердження, що це було не просто так.
 
Ця перемога - віра, що далі у мене вийде показати результат, що люди в мене вірять, що на мене покладено надію і мені потрібно її виправдати.
 
Це був дуже складний рік, але, тим не менше, ми намагалися пройти через всі перешкоди. Дуже рада, що у нас все вийшло.
 
Чи розраховувала на перемогу? Якщо чесно, я не зовсім пам'ятала, в яку номінацію я входжу. Коли сказали "Сенсація року", то я не очікувала побачити там своє ім'я. Чомусь подумала про іншу номінацію. Я думала, що вона трохи по-іншому називається. Але я так захопилася всім, що було перед цим, що я забула, що була серед номінантів.
 
Дякую за таке велике свято і за можливість ще раз подивитися на всіх спортсменів нашої країни, як вони добувають свої перемоги. Іноді я мало що бачу, крім легкої атлетики. Мені було приємно побачити людей з інших видів спорту.
 
Що далі? Далі будемо підкорювати нові вершини. Далі повертаємося до тренувань, скидаємо каблуки, надягаємо кросівки і йдемо продовжувати робити свою справу. У спортсмена дуже рутинне життя, і ми повинні продовжувати свою справу.
 
Вже завтра ми летимо на двотижневі збори, а потім будемо входити в сезон, який розпочнеться ближче до літа. Головний старт - літній чемпіонат Європи.
 
Я не можу прогнозувати поліпшення свого особистого рекорду. У нас зараз дуже хороші стрибки в Україні, хороша тенденція, і я бажаю всім наших дівчаткам показати всі свої найкращі результати", - заявила Юлія Левченко.
 

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтеся на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі