RU
 

Один із лідерів української гімнастики отримав травму

iSport.ua,  29 березня 2018, 17:30
0
158
Один із лідерів української гімнастики отримав травму
Фото: sport-express.ua
Петро Пахнюк

Петро Пахнюк може пропустити півроку через травму у Штутгарті.

 
За відсутності через травму Олега Верняєва, одним з лідерів збірної України став Петро Пахнюк, який після двох етапів Кубка світу очолив загальний залік Кубка світу. Щоправда, на останньому з них у Штутгарті він отримав травму і тепер може пропустити півроку.
 
"У Конча-Заспі, де ми тренуємося, всі снаряди стоять на м'якій основі. А на змаганнях основа набагато жорсткіша. Петя виконав свій стрибок досить впевнено. Навіть інші тренери, які спостерігали з боку, здивувалися, звідки взялася травма. Адже він на приземлення прийшов рівненько.
 
Але так як це жорсткий прихід, а м'язи звикли до більш м'якого, голеностоп пішов у сторону і вийшов розрив зв'язки. Петя ще два снаряди відпрацював з травмованою ногою, тому виступ вийшов не таким упевненим. Але все одно молодець, підтримав марку. Він взагалі був у хорошій формі. В Англії, на мою думку, міг би поборотися за п'єдестал, і навіть за перше місце.
 
Але нам довелося знятися з третього етапу Кубка світу. Зараз йде обстеження. Якщо буде потрібна операція, то після неї два-три місяці спокою, і тільки потім можна буде приступати до відновлення. А це значить спортсмен випаде на півроку", - зазначив головний тренер збірної України Геннадій Сартинський в інтерв'ю sport-express.ua.
 
Раніше повідомлялося, що Олег Верняєв може встигнути відновитися до чемпіонату Європи.

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтеся на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі