RU
 

Сезон у Формулі-1 може початися без глядачів

Sport bigmir,  9 квітня 2020, 10:57
0
767
Сезон у Формулі-1 може початися без глядачів

Росс Браун розповів про варіанти початку сезону-2020.

 
Спортивний директор Формули-1 Росс Браун поділився варіантами проведення сезону-2020. Старт змагань, які повинні розпочатися на Гран-прі Австралії 15 березня, перенесли через пандемію коронавірусу.
 
На цей момент усі гонки Формули-1 скасовані аж до Гран-прі Франції, яке повинно було відбутися 28 червня.
 
"На цей момент ми обговорюємо логістику "закритої" гонки: як би ми доставляли людей, як би ми їх захистили, як би ми зробили гонку безпечною, кого б ми допустили в паддок. Зараз обговорюється кожна перестановка.
 
Ми можемо створити дуже замкнене середовище, у якому гонки проходять без глядачів, команди доставляються чартерними рейсами, ми направляємо їх на трасу, стежимо за тим, щоб усі були перевірені і ніхто не ризикував. Це не дуже добре, але, я думаю, усе-таки краще, ніж узагалі ніяких гонок", - цитує Брауна Reuters.
 
За словами функціонера, крайнім терміном початку проведення гонок вважають жовтень.
 
"Ми повинні пам'ятати, що мільйони людей стежать за спортом, сидячи зараз вдома. Мати можливість проводити спортивні заходи і розважати вболівальників у цю кризу було б величезним бонусом.
 
Ми могли б провести вісім гонок починаючи із жовтня. Так що, якщо вам хочеться знати, де крайній термін, то це жовтень. Але завжди є ймовірність, що це може тривати до наступного року. І ми вже вивчаємо можливість, чи зможемо ми, в разі чого, закінчити сезон у січні. Якби ми стартували на початку липня, то могли б провести сезон із 19 гонок", - сказав Браун.
 
Раніше повідомлялося, що Формула-1 перенесла Гран-прі Нідерландів, Іспанії та Монако.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
За матеріалами: iSport.ua
ТЕГИ: Формула-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі