RU
 

Мілевський: У Миная попереду дуже відповідальна частина сезону

iSport.ua,  10 лютого 2021, 20:20
0
139
Мілевський: У Миная попереду дуже відповідальна частина сезону

Нападаючий у деякому передчутті очікує відновлення сезону.

 
Форвард Миная Артем Мілевський підбив підсумки підготовки закарпатського клубу до другої частини сезону.
 
"Мені сподобалося, як ми провели збір. Так, були спочатку дощі в Туреччині, які заважали нормально готуватися, але в цілому все нормально. Було багато тренувань, спарингів. Тренери давали нам великі навантаження, тому відчувалося трохи важкувато.
 
На тлі втоми грали товариські матчі. Наприклад, у день гри у нас ще було двогодинне тренування. І не завжди у нас вистачало сил, емоцій, щоб показати хороший результат у матчах. Але з кожним днем ​​все додавали. Тому в гарному настрої готуємося до старту. Попереду дуже відповідальна частина сезону для нас.
 
Кожен спаринг у Туреччині ми грали різними складами, використовували різні тактичні схеми. Були різні варіанти складів, тактик. Тепер є багато різних заготовок, будемо втілювати їх у життя".
 
Мілевський також розповів про атмосферу в команді.
 
"Де буду приносити більше користі? У нас хороший діалог із тренером - де буду більше потрібен, там і зіграю. У нас хороша атмосфера в команді - всі дружні, всі спілкуємося. Без різниці, кому скільки років, у кого який досвід. Сподіваємося, що покажемо себе на футбольному полі", - розповів Мілевський.
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі