RU
 

Головний тренер Олімпіка: Я б не взяв Селезньова в команду

iSport.ua,  2 лютого 2021, 14:04
0
328
Головний тренер Олімпіка: Я б не взяв Селезньова в команду

Климовський не вважає, що кар'єрі Євгенія Селезньова прийшов кінець.

 
Головний тренер Олімпіка Ігор Климовський прокоментував скандальну ситуацію з нападником Колоса Євгеном Селезньовим, якого нібито відрахували з команди за порушення режиму.
 
"Футболісти можуть бути віковими, але як вони поводяться - найголовніше. Все залежить від виховання. Якщо ти потрапив у команду, то повинен показувати. Такий досвідчений футболіст має вести за собою і бути хорошим прикладом. Не знаю, що сталося, але якщо людину вигнали, то була якась велика проблема.
 
Перед підписанням футболіста ми намагаємося багато про нього дізнатися, говоримо з іншими тренерами. У зимове трансферне вікно до нас прийшли молоді гравці, ми і ними цікавилися: яка в них поведінка, як вони у спілкуванні з партнерами. Мене це дуже цікавить. Якщо футболіст випиває - це велика проблема.
 
Ні, я б зараз не взяв Селезньова в Олімпік. Але я не думаю, що це кінець його кар'єри. Якщо він грамотний хлопець, задумається, то зможе ще пограти", - сказав Климовський у коментарі програмі Вмикай підігрів.
 
Раніше Колос офіційно підтвердив, що Євген Селезньов покинув розташування команди в Туреччині, але не став розголошувати подробиці інциденту.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі